Biljett sökning

Hitta Chalki Anafi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Chalki till Anafi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Chalki till Anafi färja! Se nedan för information om Chalki Anafi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Chalki till Anafi

  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Chalki Anafi Färjor (13h 45m)

Guide till Chalki

Chalki är en del av Tolvöarna. Den enda byn på Chalki är uppbyggd kring hamnen så alla bekvämligheter finns inom nära räckhåll och hamnen har regelbunden färjetrafik till de andra Tolvöarna. Den lilla ön kan utforskas helt till fots och har inga motorfordon, vilket gör det till en perfekt lugn atmosfär för att koppla av.

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Hitta alternativ till Chalki Anafi färjor