Biljett sökning

Hitta Chania Pireus färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Chania till Pireus som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Chania till Pireus färja! Se nedan för information om Chania Pireus färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Chania till Pireus

  • Minoan Lines
    6 avgångar per vecka Chania Pireus Färjor (7h 16m)
  • Anek Superfast
    7 avgångar per vecka Chania Pireus Färjor (8h 0m)

Guide till Chania

Chania är den näst största staden på Kreta och ligger längst den norra kusten av ön. Den viktigaste hamnen i Chania ligger ca 6 km från den största staden i närliggande Souda, med regelbunden busstrafik till och från centrala staden till hamnen. Chania är känd för sin gamla stad och venetianska hamnen som är en populär turistattraktion under sommarmånaderna.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Chania Pireus färjor