Biljett sökning

Hitta Chios Evdilos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Chios till Evdilos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Chios till Evdilos rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Chios Evdilos färjor som inkluderar tidtabeller, Chios Evdilos färjepriser och info hur man bokar Chios Evdilos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Evdilos till Chios sida!

Färjor från Chios till Evdilos

Guide till Chios

Chios är den femte största av de grekiska öarna som är belägna i Egeiska havet. Förutom att vara en utskeppningshamn för transporter för de lokala produkterna till och från ön, fungerar den också som en passagerare hamn med affärer, restauranger och kaféer inom gångavstånd samt kollektivtrafik.

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Hitta alternativ till Chios Evdilos färjor