Biljett sökning

Hitta Ciutadella Barcelona färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ciutadella till Barcelona med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ciutadella till Barcelona. För mer information och en snabb offert på Ciutadella Barcelona färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ciutadella Barcelona vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ciutadella till Barcelona

  • Balearia
    10 avgångar per vecka Ciutadella Barcelona Färjor (5h 59m)

Guide till Ciutadella

Ciutadella är en stad på västra Menorca och är en av Balearerna. Den medeltida staden har sin egen pittoreska hamnen och hamnen har fantastiska restauranger och caféer. Den stora hamnen har omfattande faciliteter och tjänster och regelbundna bussförbindelser till stora delar av Menorca.

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Hitta alternativ till Ciutadella Barcelona färjor