Biljett sökning

Hitta Civitavecchia Barcelona färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Civitavecchia till Barcelona med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Civitavecchia till Barcelona. För mer information och en snabb offert på Civitavecchia Barcelona färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Civitavecchia Barcelona vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Civitavecchia till Barcelona

  • Grimaldi Lines
    4 avgångar per vecka Civitavecchia Barcelona Färjor (20h 1m)

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Hitta alternativ till Civitavecchia Barcelona färjor