Biljett sökning

Hitta Civitavecchia Tunis färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Civitavecchia till Tunis med alla de stora färjerederierna mellan Civitavecchia till Tunis!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Civitavecchia Tunis.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Civitavecchia eller Tunis länkarna på denna sida.

Färjor från Civitavecchia till Tunis

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Guide till Tunis

Tunis är huvudstaden i Tunisien och ligger på Medelhavets kust i Afrika. Staden har fortfarande en mycket fransk kolonial känsla som fortfarande återspeglas genom sin mat och arabiska kryddor. Den viktigaste hamnen och även fiskehamnen ligger i staden La Goulette, vilket inte är så längt från Tunis. Man kommer att hitta några av de finaste fiskrestaurangerna runt hamnen coh lite annat.

Hitta alternativ till Civitavecchia Tunis färjor