Biljett sökning

Hitta Corralejo Playa Blanca färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Corralejo till Playa Blanca med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Corralejo till Playa Blanca rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Corralejo Playa Blanca färjor som inkluderar tidtabeller, Corralejo Playa Blanca färjepriser och info hur man bokar Corralejo Playa Blanca färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Playa Blanca till Corralejo sida!

Färjor från Corralejo till Playa Blanca

Guide till Corralejo

Corralejo är en liten stad som är belägen på den norra spetsen av Fuertventura på Kanarieöarna. Traditionellt en fiskeby, är Corralejo nu en av de största semesterorterna på Kanarieöarna. Det finns två hamnar i staden samt en småbåtshamn som är kantad med restauranger och caféer. Det finns regelbundna färjeförbindelser till Lanzarote och hamnarna erbjuder alla bekvämligheter man förväntar sig med biluthyrning och tillgång till lokala transporterna.

Guide till Playa Blanca

Playa Blanca är den sydligaste staden på ön Lanzarote på Kanarieöarna. Översättas som "White Beach" det är en av de nyaste orter på ön. Det är en hektisk småbåtshamn och hamnen har regelbundna färjor till Fuerteventura. Ursprungligen ett fiskeläge. Det finns ett bra utbud av restauranger och caféer runt hamnen och småbåtshamnen.

Hitta alternativ till Corralejo Playa Blanca färjor