Biljett sökning

Hitta Diafani Chalki färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Diafani till Chalki med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Diafani till Chalki. För mer information och en snabb offert på Diafani Chalki färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Diafani Chalki vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Diafani till Chalki

  • Anek Lines
    3 avgångar per vecka Diafani Chalki Färjor (2h 10m)

Guide till Diafani

Diafani är en liten by vid havet i Grekland och är en del av Dodcanese öarna i Egeiska havet. Den nya hamnen i Diafani stod färdig 1995 som ger tillgång till stora passagerar-och bilfärjor.

Guide till Chalki

Chalki är en del av Tolvöarna. Den enda byn på Chalki är uppbyggd kring hamnen så alla bekvämligheter finns inom nära räckhåll och hamnen har regelbunden färjetrafik till de andra Tolvöarna. Den lilla ön kan utforskas helt till fots och har inga motorfordon, vilket gör det till en perfekt lugn atmosfär för att koppla av.

Hitta alternativ till Diafani Chalki färjor