Biljett sökning

Hitta Diafani Heraklion färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Diafani till Heraklion som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Diafani till Heraklion färja! Se nedan för information om Diafani Heraklion färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Diafani till Heraklion

  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Diafani Heraklion Färjor (9h 40m)

Guide till Diafani

Diafani är en liten by vid havet i Grekland och är en del av Dodcanese öarna i Egeiska havet. Den nya hamnen i Diafani stod färdig 1995 som ger tillgång till stora passagerar-och bilfärjor.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Diafani Heraklion färjor