Biljett sökning

Hitta Diafani Milos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Diafani till Milos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Diafani till Milos. För mer information och en snabb offert på Diafani Milos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Diafani Milos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Diafani till Milos

  • Anek Lines
    1 1 Veckovis Diafani Milos Ferry (22h 25m)

Guide till Diafani

Diafani är en liten by vid havet i Grekland och är en del av Dodcanese öarna i Egeiska havet. Den nya hamnen i Diafani stod färdig 1995 som ger tillgång till stora passagerar-och bilfärjor.

Guide till Milos

Milos är en grekisk ö i Egeiska havet den sydligaste ön i Kykladerna gruppen. Ön är känd för statyn av Afrodite. Färjehamnen i Milos ligger i hamnstaden Adamas i mitten av ön. Hamnen har begränsade faciliteter, men är ligger närheten till staden där man hittar alla bekvämligheter och tillgång till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Diafani Milos färjor