Biljett sökning

Hitta Douglas Heysham färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Douglas till Heysham som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Douglas till Heysham färja! Se nedan för information om Douglas Heysham färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Douglas till Heysham

  • Steam Packet
    12 avgångar per vecka Douglas Heysham Färjor (3h 30m)

Guide till Douglas

Douglas är huvudstad och största staden på Isle of Man, som ligger vid floden Douglas som är en del av stadens hamn-och handelshamn. Den viktigaste hamnen ligger vid vattnet i hjärtat av staden med goda tillgång till kollektivtrafik och vägsystemet över hela ön.

Guide till Heysham

Heysham är en stor kustby som ligger i Lancashire i England. Färjehamnen i Heysham har utsikt över Morecambe Bay och har blivit hamnen i valet för att resa till Isle of Man. Hamnterminalen har ett fantastiskt utbud av faciliteter för passagerare, inklusive salonger och barnområden. Det finns bussar och tågförbindelser direkt till hamnen som är väl skyltade från motorvägen M6.

Hitta alternativ till Douglas Heysham färjor