Biljett sökning

Hitta Dublin Liverpool färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Dublin till Liverpool med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Dublin till Liverpool. För mer information och en snabb offert på Dublin Liverpool färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Dublin Liverpool vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Dublin till Liverpool

  • P&O Irish Sea
    9 avgångar per vecka Dublin Liverpool Färjor (7h 30m)

Guide till Dublin

Hamnen i Dublin är Irlands största hamn, beläget i hjärtat av staden vid floden Liffey. Det är lätt att nå med bil och all kollektivtrafik, det är främsta passagerarterminaler som är väl utrustade med alla faciliteter man kan förvänta sig.

Guide till Liverpool

Hamnen i Liverpool är en av de största hamnarna i Storbritannien och ligger på den östra sidan av floden Mersey. Färjeterminalen på Liverpool-port är väl utrustade med anläggningar för bil-och passagerare till fots. Hamnen är lätt att nå från motorvägen samt en direkt tågförbindelse, och busslinjer som drivs av National Express till resten av Storbritannien.

Hitta alternativ till Dublin Liverpool färjor