Biljett sökning

Hitta Ermioni Poros färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Ermioni till Poros som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Ermioni till Poros färja! Se nedan för information om Ermioni Poros färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Ermioni till Poros

Guide till Ermioni

Ermioni är en liten stad och före detta kommun i Argolis i Grekland. En liten hamnstad som ligger ungefär två och en halv timmar från Aten. Den lilla hamnen i Limania är den viktigaste hamnen för passagerare med alla faciliteter inklusive restauranger, banker och apotek samt tillgång till lokala transporter som finns tillgängliga liksom hyrbil, som rekommenderas för att utforska denna lilla stad.

Guide till Poros

Paros är en av Kykladerna ögruppen i Grekland, som ligger i centrala Egeiska havet. Paros port har ett relativt bra utbud av passagerarfaciliteter och kan lätt nås från var som helst på ön.

Hitta alternativ till Ermioni Poros färjor