Biljett sökning

Hitta Evdilos Andros färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Evdilos till Andros med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Evdilos till Andros rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Evdilos Andros färjor som inkluderar tidtabeller, Evdilos Andros färjepriser och info hur man bokar Evdilos Andros färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Andros till Evdilos sida!

Färjor från Evdilos till Andros

  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Evdilos Andros Färjor (5h 20m)

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Guide till Andros

Andros är den nordligaste ön av de grekiska Kykladerna, och har fortfarande kvar den traditionella grekiska charmen. Det tar endast 1 timme med färja från Aten till öns hamn i Gavrio som har det blivit populär att besöka under helgerna.

Hitta alternativ till Evdilos Andros färjor