Biljett sökning

Hitta Evdilos Fournoi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Evdilos till Fournoi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Evdilos till Fournoi färja! Se nedan för information om Evdilos Fournoi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Evdilos till Fournoi

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Guide till Fournoi

Fournoi är en liten grekisk ö i norra Egeiska regionen och är den största hamnen i den grupp av små öar. Staden Fournoi är mycket traditionell och oförstörd, med majoriteten av invånarna är fiskare.

Hitta alternativ till Evdilos Fournoi färjor