Biljett sökning

Hitta Evdilos Kavala färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Evdilos till Kavala överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Evdilos till Kavala på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Evdilos Kavala färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Evdilos Kavala färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Evdilos Kavala länkarna nedan.

Färjor från Evdilos till Kavala

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Guide till Kavala

Kavala är den näst största staden i norra Grekland och är främst en hamnstad i östra Makedonien som ligger i viken i Kavala. Färjehamnen har ett fåtal anläggningar och goda förbindelser till tåg, buss och vägnät.

Hitta alternativ till Evdilos Kavala färjor