Biljett sökning

Hitta Evdilos Rafina färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Evdilos till Rafina som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Evdilos till Rafina färja! Se nedan för information om Evdilos Rafina färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Evdilos till Rafina

  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Evdilos Rafina Färjor (7h 40m)

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Guide till Rafina

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Evdilos Rafina färjor