Biljett sökning

Hitta Fishguard Rosslare färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Fishguard till Rosslare med alla de stora färjerederierna mellan Fishguard till Rosslare!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Fishguard Rosslare.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Fishguard eller Rosslare länkarna på denna sida.

Färjor från Fishguard till Rosslare

  • Stena Line
    14 avgångar per vecka Fishguard Rosslare Färjor (2h 15m)

Guide till Fishguard

Fishguard är en kuststad i Pembrokeshire i sydvästra Wales. Den viktigaste hamnen i Fishguard är beläget väster om stadens centrum och har direkta kopplingar till motorväg A40 och Fishguards järnvägsstation. Terminalbyggnaden är väl utrustade med faciliteter och parkering. Fishguard är känt för sin orörda natur, vilket gör det till ett populärt resmål.

Guide till Rosslare

Rosslare är en vacker kuststad i grevskapet Wexford och är hem till Irlands näst största passagerarfärja hamn. Hamnen och passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tjänster med anslutningar med buss och tåg som går direkt till hamnen. De viktigaste motorvägarna från Dublin och Kilkenny är väl skyltade till passagerarterminalen.

Hitta alternativ till Fishguard Rosslare färjor