Biljett sökning

Hitta Folegandros Kimolos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Folegandros till Kimolos som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Folegandros till Kimolos färja! Se nedan för information om Folegandros Kimolos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Folegandros till Kimolos

  • Zante Ferries
    1 1 Veckovis Folegandros Kimolos Ferry (1h 15m)
  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Folegandros Kimolos Färjor (0h 35m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 Veckovis Folegandros Kimolos Ferry (1h 30m)

Guide till Folegandros

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Guide till Kimolos

Kimolos är en bergig ö i den sydvästra spetsen av Kykladerna gruppen i Grekland och är en lugn semesterort. Hamnen i Kimolos har kopplingar till Pireus hamnen i Aten året runt via färja. Hamnen har begränsade faciliteter, men har bussförbindelser och taxi som är tillgängliga.

Hitta alternativ till Folegandros Kimolos färjor