Biljett sökning

Hitta Folegandros Koufonissi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Folegandros till Koufonissi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Folegandros till Koufonissi. För mer information och en snabb offert på Folegandros Koufonissi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Folegandros Koufonissi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Folegandros till Koufonissi

  • SeaJets
    7 avgångar per vecka Folegandros Koufonissi Färjor (3h 5m)

Guide till Folegandros

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Guide till Koufonissi

Koufonissi tillhör en grupp grekiska öar som kallas Kykladerna. Koufinissi är främst en fiskeby men på grund av tillströmningen av turister som besöker ön har turistindustrin blivit blomstrade.

Hitta alternativ till Folegandros Koufonissi färjor