Biljett sökning

Hitta Formentera Barcelona färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Formentera till Barcelona som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Formentera till Barcelona färja! Se nedan för information om Formentera Barcelona färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Formentera till Barcelona

  • Balearia
    5 avgångar per vecka Formentera Barcelona Färjor (10h 58m)

Guide till Formentera

Formentera är en liten ö och den sydligaste ön i Balearerna i Spanien. Den kan endast nås via havet. Känd för sin naturliga skönhet och vita sandstränder har det blivit ett resmål för vattensportälskare. Hamnen i Formentera har alla bekvämligheter inom räckhåll och erbjuder ett bra utbud av restauranger och nattliv som är öppna under hela året.

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Hitta alternativ till Formentera Barcelona färjor