Biljett sökning

Hitta Formentera Denia färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Formentera till Denia som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Formentera till Denia färja! Se nedan för information om Formentera Denia färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Formentera till Denia

  • Balearia
    10 avgångar per vecka Formentera Denia Färjor (2h 15m)

Guide till Formentera

Formentera är en liten ö och den sydligaste ön i Balearerna i Spanien. Den kan endast nås via havet. Känd för sin naturliga skönhet och vita sandstränder har det blivit ett resmål för vattensportälskare. Hamnen i Formentera har alla bekvämligheter inom räckhåll och erbjuder ett bra utbud av restauranger och nattliv som är öppna under hela året.

Guide till Denia

Denia är en stad i provinsen Alicante, halvvägs mellan Alicante och Valencia. Hamnen i Denia ligger i centrum av staden och det finns dagliga färjor till Ibiza. Det finns också färjelinjer till Karibien och Mallorca. Staden Denia är mycket kosmopolitisk och erbjuder många fritidsaktiviteter och ett pulserande nattliv.

Hitta alternativ till Formentera Denia färjor