Biljett sökning

Hitta Formia Ventotene färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Formia till Ventotene överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Formia till Ventotene på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Formia Ventotene färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Formia Ventotene färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Formia Ventotene länkarna nedan.

Färjor från Formia till Ventotene

  • Laziomar
    12 avgångar per vecka Formia Ventotene Färjor (2h 0m)
  • Laziomar
    11 avgångar per vecka Formia Ventotene Färjor (1h 0m)

Guide till Formia

Formia ligger i Medelhavet vid Italiens kust, ungefär halvvägs mellan Rom och Neapel. Det finns ett antal underverk i Formia, främst gravar åt romerska politiker och filosofen Cicero. Formia är också hem till National friidrottens skolan av den italienska olympiska kommittén.

Guide till Ventotene

Ventotene är en av Pontineöarna i Tyrrenska havet. Ön är resterna av en gammal vulkan och är känd för att vara på ön för Augustus förvisade dotter som fick straff för hennes överdrivna äktenskapsbrott. Hamnen, som fortfarande är i bruk idag har sin egen historia och under 2009 fann arkeologer en kyrkogård av 5 romerska fartyg i det djupa vattnet, med sin last av oliv-och metalltackor som fortfarande var i sitt ursprungliga skick.

Hitta alternativ till Formia Ventotene färjor