Biljett sökning

Hitta Fournoi Rhodos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Fournoi till Rhodos som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Fournoi till Rhodos färja! Se nedan för information om Fournoi Rhodos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Fournoi till Rhodos

Guide till Fournoi

Fournoi är en liten grekisk ö i norra Egeiska regionen och är den största hamnen i den grupp av små öar. Staden Fournoi är mycket traditionell och oförstörd, med majoriteten av invånarna är fiskare.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Fournoi Rhodos färjor