Biljett sökning

Hitta Glossa Alonnisos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Glossa till Alonnisos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Glossa till Alonnisos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Glossa Alonnisos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Glossa Alonnisos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Glossa Alonnisos länkarna nedan.

Färjor från Glossa till Alonnisos

Guide till Glossa

Glossa är en by som ligger i den nordvästra delen av ön Skopelos i norra Sporaderna. Den lilla hamnen i Glossa har begränsat med faciliteter vid avstigningen. Den lilla staden är nästan orörd och full av pittoreska tavernor och vackra hus. Staden är bästa att utforskas till fots men är mycket kuperad.

Guide till Alonnisos

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Hitta alternativ till Glossa Alonnisos färjor