Biljett sökning

Hitta Glossa Skiathos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Glossa till Skiathos som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Glossa till Skiathos färja! Se nedan för information om Glossa Skiathos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Glossa till Skiathos

Guide till Glossa

Glossa är en by som ligger i den nordvästra delen av ön Skopelos i norra Sporaderna. Den lilla hamnen i Glossa har begränsat med faciliteter vid avstigningen. Den lilla staden är nästan orörd och full av pittoreska tavernor och vackra hus. Staden är bästa att utforskas till fots men är mycket kuperad.

Guide till Skiathos

Skiathos är en liten grekisk ö i nordvästra Egeiska havet som tillhör Sporadernas ögrupp. Skiathos port erbjuder ett bra utbud av persontrafik och en mängd olika transportmöjligheter för att nå hamnen eller för att utforska ön.

Hitta alternativ till Glossa Skiathos färjor