Biljett sökning

Hitta Golfo Aranci Savona färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Golfo Aranci till Savona överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Golfo Aranci till Savona på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Golfo Aranci Savona färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Golfo Aranci Savona färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Golfo Aranci Savona länkarna nedan.

Färjor från Golfo Aranci till Savona

  • Corsica Ferries
    3 avgångar per vecka Golfo Aranci Savona Färjor (11h 0m)

Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är en kommun i den italienska regionen Sardinien. En traditionell fiskehamn som var viktig hamnen för ankomster från fastlandet i mitten av 19-talet. Idag har den stora hamnen i Golfo Aranci tusentals besökare under hela året. Färjeterminalen har bra passageraranläggningar och anslutningar till järnvägsnät och kollektivtrafik.

Guide till Savona

Savona är en hamnstad i norra italienska regionen Ligurien och är ett viktigt industriellt centrum i Medelhavet. Hamnen i Savona har bra passageraranläggningar inom terminalen samt en transferbuss direkt i hamnen. Huvud A10 motorvägen till Savona tar en direkt till hamnen.

Hitta alternativ till Golfo Aranci Savona färjor