Biljett sökning

Hitta Göteborg Fredrikshamn färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Göteborg till Fredrikshamn med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Göteborg Fredrikshamn Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Göteborg Fredrikshamn färjor som inkluderar tidtabeller, Göteborg Fredrikshamn färjepriser och info hur man bokar Göteborg Fredrikshamn färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Fredrikshamn till Göteborg sida!

Göteborg Fredrikshamn Färja

  • Stena Line
    5 dagligen Göteborg Fredrikshamn Färjor (3h 15m)

Göteborg guide

Göteborg är den näst största staden i Sverige som ligger på västkusten. Historia, sjöfart och handel spelar en viktig roll i ekonomin i staden och Göteborgs hamn har sedan dess blivit den största hamnen i Skandinavien. Hamnen har tre passagerarfärjeterminaler och en kryssningsterminal, alla är fullt utrustade med en rad faciliteter och tillgång till kommunikationer och motorvägsförbindelser.

Fredrikshamn guide

Frederikshavn är en stad belägen på den nordöstra kusten av Danmark och är mest känd för sin fiskehamn och industri. Den stora hamnen har blivit ett viktigt centrum för anslutningar till Norge och Sverige. Den största hamnterminal har goda förbindelser till de viktigaste europeiska motorvägar och järnvägsnät.

Hitta alternativ till Göteborg Fredrikshamn färjor