Biljett sökning

Hitta Guernsey Jersey färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Guernsey till Jersey med alla de stora färjerederierna mellan Guernsey till Jersey!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Guernsey Jersey.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Guernsey eller Jersey länkarna på denna sida.

Färjor från Guernsey till Jersey

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Guernsey Jersey färjor