Biljett sökning

Hitta Helsingfors Riga färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Helsingfors till Riga som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Helsingfors till Riga färja! Se nedan för information om Helsingfors Riga färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Helsingfors till Riga

  • Tallink Silja
    5 avgångar per vecka Helsingfors Riga Färjor (18h 30m)

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Guide till Riga

Riga är Lettlands huvudstad och den största staden i de baltiska staterna. Hamnen i Riga är en viktig del av stadens historia och användes för internationell handel så långt tillbaka som på 12-talet när staden skapades på stranden av floden Daugava. Färjehamnen och passagerarterminal i dag, erbjuder bra passagerar faciliteter och ligger bara en kort promenad från den gamla stadsdelen.

Hitta alternativ till Helsingfors Riga färjor