Biljett sökning

Hitta Helsingfors Stockholm färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Helsingfors till Stockholm som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Helsingfors till Stockholm färja! Se nedan för information om Helsingfors Stockholm färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Helsingfors till Stockholm

  • Tallink Silja
    7 avgångar per vecka Helsingfors Stockholm Färjor (17h 30m)
  • Viking Line
    7 avgångar per vecka Helsingfors Stockholm Färjor (16h 50m)

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Guide till Stockholm

Stockholm har alltid varit en viktig inkörsport till övriga Norden på grund av sitt läge. Det finns utmärkta tåg-och vägnät till hamnen och ett komplett utbud av tjänster som finns vid terminalen för passagerare.

Hitta alternativ till Helsingfors Stockholm färjor