Biljett sökning

Hitta Helsingfors Tallinn färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Helsingfors till Tallinn med alla de stora färjerederierna mellan Helsingfors till Tallinn!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Helsingfors Tallinn.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Helsingfors eller Tallinn länkarna på denna sida.

Färjor från Helsingfors till Tallinn

  • Tallink Silja
    8 dagligen Helsingfors Tallinn Färjor (2h 0m)
  • Viking Line
    3 dagligen Helsingfors Tallinn Färjor (2h 30m)
  • Eckerö Line
    16 avgångar per vecka Helsingfors Tallinn Färjor (2h 10m)

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Guide till Tallinn

Tallinn är huvudstaden och största staden i Estland, som ligger på den norra kusten av landet på kusten av Finska viken. Tallinn är den äldsta huvudstaden i norra Europa. Tallinn är den största och mest utvecklade gods-och passagerarhamnen i Baltikum. Färjehamnen ligger nära den stora staden och erbjuder alla faciliteter för passagerare, inklusive buss-och tågförbindelser.

Hitta alternativ till Helsingfors Tallinn färjor