Biljett sökning

Hitta Heraklion Anafi färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Heraklion till Anafi med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Heraklion till Anafi , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Heraklion Anafi priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Heraklion Anafi substitut nedan.

Färjor från Heraklion till Anafi

  • Anek Lines
    1 1 Veckovis Heraklion Anafi Ferry (4h 10m)

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Hitta alternativ till Heraklion Anafi färjor