Biljett sökning

Hitta Holyhead Dublin färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Holyhead till Dublin som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Holyhead till Dublin färja! Se nedan för information om Holyhead Dublin färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Holyhead till Dublin

Guide till Holyhead

Holyhead är den största staden på ön Anglesey i Wales och är förmodligen mest känd för sin livliga hamn och direkta förbindelser till Dublin på Irland. Hamnen själv har begränsade faciliteter för passagerare och ligger nära till centrum vilket gör det lätt att nå med bil samt regelbundna bussförbindelser och tågtrafik.

Guide till Dublin

Hamnen i Dublin är Irlands största hamn, beläget i hjärtat av staden vid floden Liffey. Det är lätt att nå med bil och all kollektivtrafik, det är främsta passagerarterminaler som är väl utrustade med alla faciliteter man kan förvänta sig.

Hitta alternativ till Holyhead Dublin färjor