Biljett sökning

Hitta Jersey Guernsey färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Jersey till Guernsey med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Jersey till Guernsey , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Jersey Guernsey priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Jersey Guernsey substitut nedan.

Färjor från Jersey till Guernsey

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Hitta alternativ till Jersey Guernsey färjor