Biljett sökning

Hitta Jersey St Malo färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Jersey till St Malo överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Jersey till St Malo på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Jersey St Malo färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Jersey St Malo färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Jersey St Malo länkarna nedan.

Färjor från Jersey till St Malo

  • Condor Ferries
    3 avgångar per vecka Jersey St Malo Färjor (1h 25m)

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Guide till St Malo

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Hitta alternativ till Jersey St Malo färjor