Biljett sökning

Hitta Kalymnos Astypalea färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Kalymnos till Astypalea som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Kalymnos till Astypalea färja! Se nedan för information om Kalymnos Astypalea färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Kalymnos till Astypalea

Guide till Kalymnos

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Hitta alternativ till Kalymnos Astypalea färjor