Biljett sökning

Hitta Kalymnos Leros färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Kalymnos till Leros med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Kalymnos till Leros. För mer information och en snabb offert på Kalymnos Leros färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Kalymnos Leros vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Kalymnos till Leros

Guide till Kalymnos

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Hitta alternativ till Kalymnos Leros färjor