Biljett sökning

Hitta Kalymnos Rhodos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Kalymnos till Rhodos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Kalymnos till Rhodos rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Kalymnos Rhodos färjor som inkluderar tidtabeller, Kalymnos Rhodos färjepriser och info hur man bokar Kalymnos Rhodos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Rhodos till Kalymnos sida!

Färjor från Kalymnos till Rhodos

Guide till Kalymnos

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Kalymnos Rhodos färjor