Biljett sökning

Hitta Kapellskär Mariehamn färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Kapellskär till Mariehamn med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Kapellskär till Mariehamn. För mer information och en snabb offert på Kapellskär Mariehamn färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Kapellskär Mariehamn vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Kapellskär till Mariehamn

  • Viking Line
    15 avgångar per vecka Kapellskär Mariehamn Färjor (2h 15m)

Guide till Kapellskär

Kapellskär är en hamn som inte ligger långt ifrån Stockholm. Den livliga hamnen besöks av över en miljon passagerare per år och har bra faciliteter för resenärer. Hamnen är lätt att nå med bil via motorväg E18 direkt från Stockholm samt regelbunden busstrafik som går från hamnen under dagligtid.

Guide till Mariehamn

Mariehamn är huvudstaden på Åland i Finland. Staden är belägen på en halvö och har två viktiga hamnar på östra och västra kusten. Den västra är en viktig internationell hamn med daglig trafik till Sverige och fastlandet.

Hitta alternativ till Kapellskär Mariehamn färjor