Biljett sökning

Hitta Kastelorizo Kos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Kastelorizo till Kos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Kastelorizo till Kos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Kastelorizo Kos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Kastelorizo Kos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Kastelorizo Kos länkarna nedan.

Färjor från Kastelorizo till Kos

Guide till Kastelorizo

Kastelorizo ​​är en grekisk ö som ligger i sydöstra Medelhavet, det är den minsta av de Tolvöarna. Färjehamnen ligger i den största staden och är lätt tillgänglig på denna lilla ön.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Kastelorizo Kos färjor