Biljett sökning

Hitta Katapola Milos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Katapola till Milos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Katapola till Milos. För mer information och en snabb offert på Katapola Milos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Katapola Milos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Katapola till Milos

  • SeaJets
    14 avgångar per vecka Katapola Milos Färjor (3h 30m)

Guide till Katapola

Katapola (Amorgos) är den östligaste ön i ögruppen Kykladerna. Det finns två små hamnar och en vacker port som kantas av restauranger och tavernor. Det finns båtplatser för de färgglada fiskebåtarna och besökande segelbåtar.

Guide till Milos

Milos är en grekisk ö i Egeiska havet den sydligaste ön i Kykladerna gruppen. Ön är känd för statyn av Afrodite. Färjehamnen i Milos ligger i hamnstaden Adamas i mitten av ön. Hamnen har begränsade faciliteter, men är ligger närheten till staden där man hittar alla bekvämligheter och tillgång till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Katapola Milos färjor