Biljett sökning

Hitta Kimolos Serifos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Kimolos till Serifos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Kimolos till Serifos. För mer information och en snabb offert på Kimolos Serifos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Kimolos Serifos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Kimolos till Serifos

  • Zante Ferries
    3 avgångar per vecka Kimolos Serifos Färjor (1h 45m)
  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Kimolos Serifos Färjor (1h 50m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 Veckovis Kimolos Serifos Ferry (2h 0m)

Guide till Kimolos

Kimolos är en bergig ö i den sydvästra spetsen av Kykladerna gruppen i Grekland och är en lugn semesterort. Hamnen i Kimolos har kopplingar till Pireus hamnen i Aten året runt via färja. Hamnen har begränsade faciliteter, men har bussförbindelser och taxi som är tillgängliga.

Guide till Serifos

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Hitta alternativ till Kimolos Serifos färjor