Biljett sökning

Hitta Kirkwall Aberdeen färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Kirkwall till Aberdeen med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Kirkwall till Aberdeen. För mer information och en snabb offert på Kirkwall Aberdeen färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Kirkwall Aberdeen vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Kirkwall till Aberdeen

Guide till Kirkwall

Kirkwall är den största staden och huvudstad på Orkneyöarna. Färjehamnen i Kirkwall ligger inte så långt ifrån centrum av staden och är väl skyltade via väg. Det finns reguljära bussförbindelser från hamnen varje dag. Passagerar faciliteter på Kirkwall hamn är begränsade.

Guide till Aberdeen

Jamieson’s Quay är en färjeterminal och hamn i Aberdeen, Skottland. Färjeterminalen har stora tillgång till alla allmänna kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Aberdeen ligger längs den nordöstra kusten av Storbritannien

Hitta alternativ till Kirkwall Aberdeen färjor