Biljett sökning

Hitta Klaipeda Kiel färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Klaipeda till Kiel överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Klaipeda till Kiel på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Klaipeda Kiel färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Klaipeda Kiel färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Klaipeda Kiel länkarna nedan.

Färjor från Klaipeda till Kiel

  • DFDS Seaways
    7 avgångar per vecka Klaipeda Kiel Färjor (20h 0m)

Guide till Klaipeda

Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.

Guide till Kiel

Kiel är en stor stad i Tyskland. På grund av sitt geografiska läge på den sydvästra kusten av Östersjön, har det blivit ett populärt maritima centrum för Tyskland. Det är ett hem till den tyska marinen Det är en viktig hamn för kryssningsfartyg på Östersjön. Hamnen i Kiel har moderna och välutrustade passagerarterminaler samt förstklassig passageraranläggningar. Vägförbindelser via A7 motorvägen till resten av Tyskland och tågförbindelser till resten av det tyska järnvägsnätet.

Hitta alternativ till Klaipeda Kiel färjor