Biljett sökning

Hitta Klaipeda Trelleborg färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Klaipeda till Trelleborg som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Klaipeda till Trelleborg färja! Se nedan för information om Klaipeda Trelleborg färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Klaipeda till Trelleborg

  • TT Line
    7 avgångar per vecka Klaipeda Trelleborg Färjor (17h 15m)

Guide till Klaipeda

Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.

Guide till Trelleborg

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Hitta alternativ till Klaipeda Trelleborg färjor