Biljett sökning

Hitta Korfu Brindisi färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Korfu till Brindisi överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Korfu till Brindisi på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Korfu Brindisi färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Korfu Brindisi färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Korfu Brindisi länkarna nedan.

Färjor från Korfu till Brindisi

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö i Joniska havet och den näst största av de Joniska öarna. Korfu har några av Greklands vackraste stränder, vilket gör det till ett populärt turistmål. Korfu hamn är mycket väl organiserad, men har begränsade faciliteter med de flesta tjänster och kollektivtrafik som finns inom gångavstånd från hamnen.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad i regionen Apulien i Italien på kusten i Adriatiska havet, och är den viktigaste hamnen av de viktigaste kommersiella och industriella småbåtshamnar i Adriatiska havet och var historiskt sätt etti centrum för handel för Grekland.

Hitta alternativ till Korfu Brindisi färjor