Biljett sökning

Hitta Kos Agathonisi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Kos till Agathonisi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Kos till Agathonisi. För mer information och en snabb offert på Kos Agathonisi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Kos Agathonisi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Kos till Agathonisi

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Guide till Agathonisi

Agathonisi är en liten grekisk ö som ligger i den nordligaste punkten på Dodekaneserna och är omgiven av flera mindre öar. St Georges hamn är öns enda hamn och har reguljär trafik till och från Kos och de omgivande öarna.

Hitta alternativ till Kos Agathonisi färjor