Biljett sökning

Hitta Kos Kastelorizo färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Kos till Kastelorizo med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Kos till Kastelorizo. För mer information och en snabb offert på Kos Kastelorizo färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Kos Kastelorizo vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Kos till Kastelorizo

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Guide till Kastelorizo

Kastelorizo ​​är en grekisk ö som ligger i sydöstra Medelhavet, det är den minsta av de Tolvöarna. Färjehamnen ligger i den största staden och är lätt tillgänglig på denna lilla ön.

Hitta alternativ till Kos Kastelorizo färjor