Biljett sökning

Hitta Larne Cairnryan färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Larne till Cairnryan med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Larne till Cairnryan. För mer information och en snabb offert på Larne Cairnryan färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Larne Cairnryan vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Larne till Cairnryan

Guide till Larne

Larne är en hamnstad och industri stad på den östra kusten av Country Antrim i Nordirland. Färjeterminalen har utmärkta faciliteter för både färjepassagerare och gods samt anslutningar via tåg och buss direkt från hamnen i Larne till andra destinationer.

Guide till Cairnryan

Cairnryan är en liten skotsk by i Dumfries och Galloway på östra stranden av Loch Ryan med en viktig sjöfartshistoria. Byn har två stora färjeterminaler som ansluter Skottland till Nordirland med järnvägsförbindelser till centrala Glasgow.

Hitta alternativ till Larne Cairnryan färjor